Rostfritt stål, syrafast stål, värmebeständigt stål

kassan totalt: 0,00 kr
Om företaget

Rostfritt och syrabeständigt stål
Shop Stainless Europe

Vi har förberett vårt breda utbud av metallurgiska produkter (t.ex. rostfritt och syrafast stål) för att möta de olika behoven hos kunder som använder våra produkter inom många olika branscher. Vi levererar till både enskilda köpare och företag.

Stålprodukter är anpassade för att fungera i olika miljöer och används på platser där vissa parametrar måste uppfyllas. Till exempel: temperatur, nominellt tryck.

Rostfria rördelar skickas direkt från vårt lager, vilket garanterar snabb leverans. Andra produkter, på grund av de ytterligare tekniska åtgärder som krävs för att de ska kunna förberedas korrekt för leverans, prissätts individuellt. För att beställa dem, vänligen kontakta personalen på webbutiken Stainless Europe.

 

Onlinebutik för beslag i rostfritt stål

I utbudet i Stainless Europes webbutik ingår vanliga produkter för rostfria rördelar. Våra produkter finns ofta i installationer för flöden av flytande, gasformiga och fasta ämnen.

Bland dessa föreslår vi bl.a.:

– sömlösa böj

Vinklar är sömlösa rördelar vars väggtjocklek motsvarar tjockleken på de rör som de är anslutna till. Det finns också Hamburg-vinklar, som används ofta i många installationer där det finns ett behov av att ändra rörledningens riktning.

Tillgänglig i olika arter: 1.4541, 1.4571.

– konor koncentriska

Koncentriska reduktioner är vanligast vid konstruktion av rörledningar för att ändra rörledningens diameter.

Tillgänglig i olika arter: 1.4541, 1.4571.

– T-rör

Ett T-rör är en typ av koppling som gör att systemet kan förgrenas. Diametern i anslutning till kopplingen förändras inte dimensionellt i förhållande till rördiametern och därför ökar inte tryckförlusten i installationen nämnvärt.

– flänsar av rostfritt stål

Förutom svetsning görs installationer med hjälp av olika kopplingar när det krävs en anslutning till t.ex. ventiler och spjäll, och då blir det nödvändigt att använda flänsar.

Tillgänglig i olika arter: 1.4541

– stänger av rostfritt stål

Denna metallurgiska produkt tillverkas huvudsakligen i stålverk (valsverk) eller bearbetningsfabriker. Slutprodukten kan vara valsad stång, som finns i flera olika typer, till exempel: rund, platt - så kallad plattstång, fyrkantig.

Tillgänglig i olika arter: 1.4034, 1.4301, 1.4404, 1.4462, 1.4541, 1.4571

– sömlösa rör och hylsor

 

Rostfria rördelar - online shop produktkatalog

Våra metallurgiska produkter kännetecknas främst av hög kvalitet och hållbarhet. Vi är en av de viktigaste grossisterna av rostfritt stål i Polen, vi erbjuder en bred katalog av produkter, inklusive: armbågar, tees, sömlösa rör, sömlösa rör, bussningar, flänsar, venturis, plåtar, I-profiler, vinklar, stålgjutgods, profiler, ribbade stänger, bottnar, halvfabrikat.

Rostfritt och syrabeständigt stål - produkter av rostfritt stål från Stainless Europe-butiken

Bland korrosionsbeständiga stål skiljer man mellan rostbeständiga stål, högkromstål, kromnickelstål och kromnickel-manganstål. Fenomenet korrosionsbeständighet visar sig genom att det bildas ett litet oxidskikt på stålets yta, som för det mesta är osynligt. Stål som innehåller krom, aluminium och kisel har denna egenskap. Graden av korrosionsbeständighet och detaljerna i denna egenskap gör det möjligt att skilja dem åt: rostfritt stål, syrabeständigt stål, värmebeständigt stål och värmebeständigt stål.

Shop Stainless Europe - eller produkter av rostfritt stål

Produkter i rostfritt stål kan installeras i miljöer där följande faktorer förekommer: naturligt vatten, ånga, alkaliska lösningar och utspädda organiska syror. Rostfritt stål används huvudsakligen i härdat tillstånd. Denna process ger lämpliga mekaniska egenskaper.

Rostfria stålprodukter som erbjuds i Stainless Europe-butiken

Syrebeständigt stål kännetecknas också av motståndskraft mot organiska och de flesta oorganiska syror. Vid svetsning av vissa syrabeständiga stål som värms upp till en maximal temperatur på 700oC frigörs kromkarbider, vilket leder till intergranulär korrosion. För att förhindra denna process utför metallurgerna en återuppvärmningsbehandling.

EN-stålkvalitet 1.4571 används vid tillverkning av maskindelar som används inom den kemiska och petrokemiska industrin, där svåra korrosiva förhållanden kan förekomma.

upp
Butiken är i visningsläge
Visa den fullständiga versionen av webbplatsen
Sklep internetowy Shoper Premium