Rostfritt stål, syrafast stål, värmebeständigt stål

kassan totalt: 0,00 kr

Sömlösa rör och ämnesrör av stål 1.4301/1.4306/1.4307/304/304L

Stål 1.4307
Typ: austenitiskt
AISI: 304L / DIN: X2CrNi18-9 / PN:

 
1.4307 austenitiskt krom-nickel rostfritt stål med hög motståndskraft mot allmän korrosion med låg kolhalt, svetsbart.
Stål 1.4307, även känt som austenitiskt rostfritt stål, är en materialtyp som utmärker sig genom sina egenskaper. Med sin höga motståndskraft mot allmän korrosion och låg kolhalt är det ett pålitligt val för olika applikationer. Det är också känt under beteckningen AISI 304L och DIN X2CrNi18-9.

Stålet är särskilt populärt inom industrin, där det används inom områden som livsmedelsproduktion, bilindustrin och byggnadssektorn. Inom livsmedelsindustrin är dess korrosionsbeständighet av stor betydelse för att säkerställa hygieniska och säkra produktionsmiljöer. Inom bilindustrin är detta stål ofta används för att konstruera delar som behöver motstå korrosion och mekaniska påfrestningar. Inom byggsektorn kan det användas för att skapa hållbara och robusta strukturer.

En annan fördel med detta stål är dess svetsbarhet, vilket gör det enkelt att arbeta med och möjliggör skapandet av komplexa former och konstruktioner. Detta gör det till ett populärt val inom tillverkningsindustrin där svetsning är en viktig process.
upp
Butiken är i visningsläge
Visa den fullständiga versionen av webbplatsen
Sklep internetowy Shoper Premium