Rostfritt stål, syrafast stål, värmebeständigt stål

kassan totalt: 0,00 kr

Runda stänger av rostfritt stål 1.4305

Stål 1.4305
Typ: austenitiskt
AISI: 303 / DIN: X8CrNiS18-9 / PN: 1.4305

Det är ett austenitiskt rostfritt stål. Det har den bästa bearbetningsbarheten bland austenitiska rostfria stål på grund av det svavel som det innehåller. Materialets korrosionsbeständighet är lägre än för stål 1.4301. De viktigaste användningsområdena är verkstadsindustri, fordonsindustri, elektronisk utrustning och svarvade delar för livsmedelsindustrin.

 

Stål 1.4305, även känt som austenitiskt rostfritt stål, är en mångsidig materialtyp med unika egenskaper. Tack vare tillsatsen av svavel har det den bästa bearbetningsbarheten bland austenitiska rostfria stål. Det är viktigt att notera att dess korrosionsbeständighet är något lägre jämfört med stål 1.4301.

Detta stål har många användningsområden inom olika branscher. Inom verkstadsindustrin används det för att tillverka olika komponenter och verktyg med höga krav på bearbetningsbarhet. Inom fordonsindustrin används det för att producera delar som kräver både hållfasthet och bearbetningsbarhet. Inom elektronisk utrustning används det för att tillverka precisionskomponenter och kontakter.

Stål 1.4305 är särskilt värdefullt inom livsmedelsindustrin på grund av dess lämplighet för svarvade delar. Det används för att tillverka komponenter som är noga utformade för att uppfylla de strikta kraven på hygien och säkerhet.

upp
Butiken är i visningsläge
Visa den fullständiga versionen av webbplatsen
Sklep internetowy Shoper Premium