Rostfritt stål, syrafast stål, värmebeständigt stål

kassan totalt: 0,00 kr

90 grades böj

90 graders böj

Vad är egentligen sömlösa rörböjar?


Sömlösa böjar är komponenter som främst används vid konstruktion och tillverkning av rörsystem. Deras syfte är att ändra installationens riktning. Dessa komponenter är tillverkade av rostfritt stål, som inte bara är motståndskraftigt mot höga temperaturer, utan också klarar oönskad korrosion mycket bra. Naturligtvis får vi inte glömma funktionaliteten. Sömlösa rörböjar av rostfritt stål ger huvudsakligen hög motståndskraft mot mekaniska skador. Den typ av böjar som beskrivs - dvs. sömlösa böjar - används mycket oftare på grund av deras enkla hantering av tryckförändringar. Det bör också nämnas att sömlösa böjar fungerar bättre vid frekventa och plötsliga temperaturfluktuationer.

Vad ska man tänka på när man väljer rörböjar?


Först och främst typen av stål. Vi erbjuder böjar tillverkade av fyra typer av stål, så att välja rätt komponent är inte ett problem. Det är också viktigt att tänka på vilken diameter vår installation har. Vi erbjuder ett brett utbud av diametrar (DN-15/21,30 mm - DN-300/323,90 mm) så att du enkelt kan matcha alla element efter dina egna preferenser och krav.

Sammanfattningsvis är fördelarna med sömlösa armbågar jämfört med armbågar med sömmar helt klart större tillförlitlighet. Sömlösa knän klarar plötsliga och frekventa temperatur- och tryckvariationer. På plussidan finns också att de är enkla att installera - även i mer komplexa installationer. Vi uppmuntrar dig att ta en titt på alla de artiklar som finns tillgängliga ovan.

upp
Butiken är i visningsläge
Visa den fullständiga versionen av webbplatsen
Sklep internetowy Shoper Premium