kassan totalt: 0,00 kr

90 graders böj

Vad är egentligen sömlösa böj?

Sömlösa böj är komponenter som främst används inom byggbranschen och för att skapa rörsystem. Deras syfte är att ändra anläggningens riktning. Dessa komponenter är tillverkade av rostfritt stål, som inte bara är motståndskraftigt mot höga temperaturer utan också klarar av oönskad korrosion. Vi får naturligtvis inte glömma funktionaliteten. Sömlösa böj av rostfritt stål ger huvudsakligen hög motståndskraft mot mekaniska skador. Den typ av armbågar som beskrivs - dvs. sömlösa böj - används mycket oftare eftersom de är lätta att hantera tryckförändringar. Det bör också nämnas att sömlösa böj fungerar bättre vid frekventa och plötsliga temperaturväxlingar.

Vad ska man tänka på när man väljer böj?

 

Först och främst gäller det typen av stål. Vi erbjuder armbågar av fyra stålsorter, så det är inga problem att välja rätt komponent. Vi bör också ta hänsyn till diametern på vår anläggning. Vi erbjuder ett brett utbud av diametrar (DN-15/21,30 mm - DN-300/323,90 mm) så att du enkelt kan anpassa alla delar till dina egna önskemål och krav.

Sammanfattningsvis kan man säga att fördelarna med sömlösa böj jämfört med böj med sömmar är att de är mer tillförlitliga. Sömlösa böj klarar plötsliga och frekventa variationer i temperatur och tryck. Dessutom är de lätta att installera - även i mer komplexa installationer. Vi uppmuntrar dig att ta en titt på alla artiklar som finns tillgängliga ovan.

upp
Butiken är i visningsläge
Visa den fullständiga versionen av webbplatsen
Sklep internetowy Shoper Premium